Zvezda bez startnog pleja protiv Reala?!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez startnog pleja protiv Reala?!

Crvena zvezda bi mogla da protiv Real Madrida nastupi bez Stefana Jovića pošto plejmejker nije trenirao od povrede koju je zadobio protiv Sutjeske.

Od trenutka kada je povredio kuk u meču sa Sutjeskom, Stefan Jović nije trenirao sa prvim timom Crvene zvezde i nalazi se pod velikim znakom pitanja za meč Evrolige protiv Real Madrida, zvaničnog šampiona Evrope.

Stefan Jović bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zaigra večeras jedino pod injekcijama, ali je pitanje koliko je to pametan potez pošto Real večeras važi za velikog favorita.

Gal Mekel je i dalje povređen, trenirao je smanjenim intenzitetom u četvrtak, ali neće biti u sastavu večeras u Pioniru.

Markus Vilijams je suspendovan, a jedini koji je u potpunosti spreman, a igra na poziciji plejmejkera jeste mladi Nikola Rebić.

Igra se večeras od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEM ZA ZVEZDU: Ko će organizovati igru protiv Reala?

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Crvena zvezda večeras od 20.00 sati u Pioniru dočekuje Real Madrid, a pitanje je da li će moći da računa na plejmejkera.. . Stefan Jović je na meču sa Sutjeskom, u Nikšiću, povredio kuk. On od tada uopšte nije trenirao, ima velike bolove i da li će se naći na parketu u meču protiv šampiona...

Nastavak na HotSport.rs...

VELIKI PROBLEMI ZA ZVEZDU: Bez startnog pleja na Real?!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Nastup Stefana Jovića, plejmejkera Crvene zvezde, protiv Real Madrida (20.00) pod velikim je znakom pitanja...Jović je na utakmici protiv Sutjeske u Nikšiću povredio kuk i od tada zbog bolova nije trenirao sa saigračima...Podsetimo, uz Nikolu Rebića, on je trenutno jedini plejmejker koga ima na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.