Zvezda bez minusa u odbranu titule

Izvor: B92, 08.Jul.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez minusa u odbranu titule

Fudbalski klub Crvena zvezda izbegao je suspenziju FIFA, uprkos tužbama bivših igrača zbog neisplaćenih zarada, potvrđeno je iz kluba.

Šampion Srbije je isplatio deo dugovanja Poljaku Gžegožu Brnovickom i Slovencu Mirnesu Šišiću, dok preostale obaveze mora da ispuni do septembra.

Shodno tome, Zvezda je izbegla kaznu Svetske kuće fudbala, koja je rok za uplatu postavila za 6. jul, pa u odbranu titule >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće krenuti sa bodovnim minusom.

Brnovickom, koji je trenutno bez kluba, crveno beli duguju nešto više od 800.000 evra, za 13 utakmica u periodu od 2007. do 2009. godine. S druge strane, dug prema Šišiću, sadašnjem prvotimcu OFI, iznosi 190.000 evra.

Prema informacijama koje je nedavno izneo, v d generalnog sekretara kluba i sportski direktor, Zvezdan Terzić kompletna suma koju klub mora da isplati do septembra nešto je veća od dva miliona evra.

Takođe, postoji mogućnost da se u međuvremenu neko od bivših igrača odluči na žalbu FIFA, pa se pomenuta suma uveća.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez minusa u odbranu titule

Izvor: Prva.rs, 08.Jul.2014

Šampion Srbije je isplatio deo dugovanja Poljaku Gžegožu Brnovickom i Slovencu Mirnesu Šišiću, dok preostale obaveze mora da ispuni do septembra.. Shodno tome, Zvezda je izbegla kaznu Svetske kuće fudbala, koja je kao rok postavila 6. jul, pa u odbranu titule neće krenuti sa bodovni minusom.. Brnovickom,...

Nastavak na Prva.rs...

Zvezda izbegla kaznu FIFA! Vraća se Kehlar?

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2014

BOJAZAN da bi Disciplinska komisija FIFA mogla da kazni Crvenu zvezdu oduzimanjem bodova ili izbacivanjem u niži rang - više ne postoji! Čelnici srpskog prvaka regulisali su dugovanja prema Gžegožu Bronovickom i Mirnesu Šišiću, čije su tužbe i odvele beogradski klub na optuženičku klupu svetske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.