Zvezda bez dozvole za Superligu

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez dozvole za Superligu

Rukometnom klubu Crvena zvezda istekla je tokom vikenda uslovna dozvola za takmičenje u Superligi.

'Crveno-belima' je 21. septembra dat rok od 15 dana da dobiju potvrdu Republičkog registracionog centra da ništa ne duguju, a pošto to nije učinjeno, status kluba u šampionatu Srbije je doveden u pitanje.

Pre oko 20 dana bilo je neizvesno da li će se ’crveno-beli’ uopšte takmičiti ove sezone. Kada se nekako pronašlo rešenje i sve krenulo normalnim tokom, opet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na površinu isplivavaju problemi. Zvezda nema formiranu upravu, dovoljno novca u ovom trenutku, a pred njom su finansijske obaveze prema igračima koje u ovom trenutku iznose oko 3.900 evra.

Na naplatu čekaju dugovi prema Srđanu Trivundži, od 3.000 evra, i Nikoli Stevanoviću, od 900 evra. Bez isplate tog iznosa ’crveno-beli’ ne mogu da dobiju rešenje Republičkog registracionog centra. Tu, nažalost, nije kraj problemima, a za četvrtak je zakazan derbi sa Partizanom na Banjici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezdi istekla dozvola za Superligu

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2012, 00:14

Rukometnom klubu Crvena zvezda istekla je uslovna dozvola za takmičenje u Superligi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.