Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Milera u Zagrebu, Radonjić: Interesantan meč

Bili smo u specifičnoj situaciji nakon utakmice sa Darušafakom, jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača... - kaže trener Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u četvrtak u Zagreb, na utakmicu poslednjeg, 14. kola top 16 faze Evrolige sa Cedevitom.

Utakmica u dvorani "Dražen Petrović" lišena je rezultatskog značaja za obe ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ali i pored toga crveno-beli žele da ostave dobar utisak i zabilježe pobjedu pred početak četvrtfinalne serije.

- Očekuje nas poslednja utakmica u top 16 fazi, bili smo u specifičnoj situaciji nakon utakmice sa Darušafakom, jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača... Uspjeh sam po sebi je da smo se kompletirali, iako ćemo igrati bez Kvinsija Milera, koji ima lakšu povredu, dok se nadamo da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, odigrali smo ih puno ove sezone. Mislim i očekujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj – rekao je strateg srpskog i regionalnog šampiona Dejan Radonjić.

Centar crveno-belih Vladimir Štimac istakao je da on i saigrači, bez obzira na overen plasman u top 8, žele pobedom da završe drugu fazu elitnog takmičenja.

- Jesmo prošli dalje, ali idemo da odigramo tu utakmicu kao da nam od nje zavisi plasman. Borićemo se, pa ćemo vidjeti. Ovo je šesti duel sa Cedevitom ove sezone, odlična su ekipa, ali sigurno je samo da ćemo ostaviti više od 100 posto na terenu da dobijemo i ovaj meč u Zagrebu – rekao je Štimac.

Utakmica u Zagrebu, počinje u petak u 19 sati.

(NN/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.