Zvezda bez Jovića u Milanu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Jovića u Milanu

Plejmejker šampiona obnovio povredu leđa

Crvena zvezda ponovo mora bez Stefana Jovića. Plejmjeker šampiona Srbije i regiona neće se naći u ekspediciji crveno-belih koja putuje u Milano na utakmicu Evrolige sa Armanijem.

Razlog je povreda leđa koju je reprezentativni plejmejker obnovio i to posle jučerašnje utakmice sa Budućnošću zbog čega mu je ugrožen nastup ne samo protiv milanskog tima u četvrtak već i protiv Podgoričana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvom meču polufinala ABA lige koji je na programu narednog vikenda.

Na jučerašnjem meču bilo je primetno da Jović teže trči zbog bolova, a ni sam trener Dejan Radonjić nije mogao da potvrdi da li će sigurno moći da računa na njega za meč sa italijanskim timom.

Inače, Stefan Jović još od početka februara muku muči sa leđima, a zbog povrede je već propustio četiri utakmice, protiv Olimpije, Bamberga, FMP-a i Reala.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.