Zvezda bez Jovića na startu finalne serije

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Jovića na startu finalne serije

Startni plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s zbog povrede će biti van stroja na startu finalne serije plej-ofa Mozzart Super lige.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s overili su plasman u finale domaćeg plej-ofa dvema pobedama u duelima sa Mega Leksom, s tim što je na drugom susretu došlo do povreda dvojice igrača.

Nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stefana Jovića i Nejta Voltersa u finalnoj seriji doveden je pod znak pitanja posle utakmice u Sremskoj Mitrovici, a trener Dejan Radonjić otkrio je u razgovoru za "Novosti" kakva je situacija.

"Volters je dobro, dok je Jović lakše povređen i pauziraće između pet i sedam dana" objasnio je Dejan Radonjić.

Da je polufinalna serija između Partizana i FMP-a trajala duže Stefan Jović bi verovatno bio spreman za drugu finalnu utakmicu, a ovako je i to pod znakom pitanja.

Sve su prilike da crveno-beli, kao i u većem delu tekuće godine, neće moći da računaju na Stefana Jovića na startu finala plej-ofa Mozzart Super lige.

Finalna serija počinje u ponedeljak, a u prva dva meča Zvezda će imati prednost domaćeg terena. Ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" biće slobodan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DOBRA VEST ZA ZVEZDAŠE: Jović lakše povređen

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017

Stala je knedla u grlu navijačima Crvene zvezde kada se u finišu drugog meča polufinalne serije protiv Mega Leksa Stefan Jović povredio.. Ipak, Dejan Radonjić je imao dobre vesti:. – Volters je dobro, dok je Jović lakše povređen, pauziraće pet ili sedam dana, otkrio je Radonjić za „Novosti“.. Jović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.