Zvezda bez Antića i protiv FMP-a

Izvor: RTS, 11.Nov.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Antića i protiv FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde i protiv FMP-a u 7. kolu ABA lige biće bez povređenog Pere Antića.
Trener crveno-belih Dušan Alimpijević izjavio je da će pred meč protiv bivšeg kluba doneti odluku da li će još neko biti van sastava zbog umora i povreda.

"Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom, koja je mlada, talentovana i sa puno potencijala. Sve to preneseno je i u dobre igre u ABA ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odlično su vođeni od Filipa Čovića koji je najiskusniji i izvanredno igra ovu sezonu. Većinu momaka znam odlično, novi trener Vlada Jovanović radi odličan posao i trebaće nam mnogo truda da dobijemo meč", rekao je Alimpijević za klupski sajt.
Krilni košarkaš Dejan Davidovac, koji je u Crvenu zvezdu stigao iz FMP-a, izneo je pohvale za narednog protivnika.
"FMP ima mlad sastav koji igra dobro, vodi ih iskusan plejmejker Čović. U dobroj su formi, novi igrači su se brzo uklopili u sistem i moramo maksimalno da pristupimo ovom meču. Novi trener Vlada Jovanović forsira agresivnu igru, ali sve to ne menja našu želju da dođemo do bodova kojim bi potvrdili pobedu u derbiju", rekao je Davidovac.
Utakmica Crvena zvezda - FMP igra se u nedelju od 17 sati u dvorani Alekandar Nikolić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda bez Antića i protiv FMP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2017

Košarkaši Crvene zvezde i protiv FMP-a u 7. kolu ABA lige biće bez povređenog Pera Antića...Trener crveno-belih Dušan Alimpijević izjavio je da će pred meč protiv bivšeg kluba doneti odluku da li će još neko biti van sastava zbog umora i povreda..."Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.