Zvezda - Vasa otišao, stiže Kuk? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Vasa otišao, stiže Kuk? (video)

Dan posle potvrde da Vasa Micić napušta Crvenu zvezdu, počele su spekulacije o novom pojačanju šampiona Srbije i ABA lige.

Kao i obično, sve je poteklo od poznatog košarkaškog novinara Dejvida Pika, koji je na svom Tviter profilu objavio informaciju da je Crvena zvezda zainteresovana za 23-godišnjeg američkog plejmejkera Kvina Kuka.

U pitanju je nekadašnji student Univerziteta Djuk, koji je prošlu sezonu odigrao u Razvojnoj ligi, u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kanton Čardžera, filijale Klivlend Kavalirsa.

Pre godinu dana je izlazio na draft, nije bio izabran, ali je u ekipi čardžera ostavio sasvim solidan utisak, uz prosečan učinak od 19.6 poena, 3.9 skokova i 5.4 asistencije.

U prilog njegovim dobrim igrama prošle sezone svedoči i podatak da je u aprilu proglašen za najboljeg rukija sezone.

Naravno, veliko je pitanje koliko je on u ovom trenutku blizu, ili daleko od potpisivanja ugovora sa Zvezdom, a u priloženom snimku možete da pogledate deo njegovog košarkaškog umeća.

Source: Red Star Belgrade has interest in former Duke champion guard- Quinn Cook. They'd sign him in a heartbeat.

— David Pick (@IAmDPick) July 26, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.