Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: UPPR uspešno okončan

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je uspešno okončan Unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR), tako da će od sledeće sezone u svim takmičenjima nastupati klub s tim originalnim nazivom.

FMP i Crvena zvezda su 2011. godine potpisali sporazum prema kojem je FMP poneo boje, grb i naziv Zvezde, uz dodatak sponzora, sa obavezom da se nakon pet godina Zvezda vrati takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Skupština Zvezde je na današnjoj redovnoj sednici objavila da je UPPR uspešno okončan, a on predviđa da se KK Crvena zvezda s Malog Kalemegdana vrati svim takmičenjima, pošto je 2011. bila u restrukturiranju.

Prema UPPR-u, svi trofeji i svi plasmani biće prebačeni sa sadašnje Crvene zvezde Telekom na Crvenu zvezdu.

Za sada nije objavljeno šta će se dešavati sa nekadašnjim FMP-om. Prvi čovek kluba Nebojša Čović najavio je ranije ove godine da će Zvezda u sledećoj sezoni biti privatizovana.

Zvezda je prošle sezone osvojila Jadransku ligu, prvenstvo i kup Srbije.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zvezda: UPPR uspešno okončan

Izvor: RTS, 08.Jul.2015

Skupština Crvene zvezde je na današnjoj redovnoj sednici objavila da je UPPR uspešno okončan, a on predviđa da se KK Crvena zvezda s Malog Kalemegdana vrati svim takmičenjima, pošto je 2011. bila u restrukturiranju. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.