Zvezda - Stojiljković obavio preglede, evo rezultata!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Stojiljković obavio preglede, evo rezultata!

Povreda novog napadača najveća je briga u redovima srpskog šampiona posle utakmice u Letoniji.

Crvena zvezda nije bila efikasna u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaksa u Rigi, meč je završen bez golova, a možda bi sve bilo drugačije da se Nikola Stojiljković nije požalio na povredu već u uvodnim minutima utakmice.

U 18. minutu je morao da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teren, zamenio ga je Milan Pavkov, koji i pored par odličnih prilika nije uspeo da se upiše u strelce.

Naravno, po povratku u Beograd najvažnija tema na ''Marakani'', osim pokušaja da se vrati Ričmond Boaći, jeste i stanje povrede Nikole Stojiljkovića.

On je obavio sve neophodne preglede, podvrgnut je i magnetnoj rezonanci, a kako prenosi ''Informer'', vesti iz lekarske ordinacije su dobre!

Utvrđeno je da je Stojiljković istegao mišić zadnje lože, ali dobra vest u celoj priči je što nije došlo ni do kakvog pucanja mišića.

Iskusni napadač će narednih dana primati odgovarajuće terapije i kako sada stoje stvari, postoji mogućnost da se na teren vrati već u utorak, u revanšu protiv Spartaksa na ''Marakani''.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ex-Yu klubovi u Evropi - Kakav je bio učinak?

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018, 09:37

Dvadeset jedan klub iz regiona bivše Jugoslavije startovao je u nedelji na izmaku u evropskim kvalifikacijama. Evo kakav im je bio učinak...U nedelji na izmaku odigrane su prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a među učesnicima su se našli i klubovi iz zemlja bivše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.