Zvezda: Salami stiže u petak,  Despotović u Slovačkoj?

Izvor: RTS, 13.Jan.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Salami stiže u petak, Despotović u Slovačkoj?

Fudbaleri srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde, pre pet dana počeli su pripreme za prolećni deo prvenstva, a pred polazak u Sloveniju tim se polako kompletira. Nigerijac Salami će se od petka naći na treninzima, Rade Krunić želi među crveno-bele, ali čeka rešenje spora sa Veronom, dok bi put Slovačke mogao napadač Đorđe Despotović. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović najavio je mogućnost da se Rade Krunić priključi njegovoj ekipi na zimskim pripremama, dok se dolazak nigerijskog napadača Gbolahana Salamija očekuje u petak.
Crveno-beli će od utorka raditi dva puta dnevno sve do odlaska na pripreme u Sloveniju.
Rukovodeći ljudi Zvezde aktivno rade na dovođenju pojačanja koji će podići kvalitet ekipe.
Jedna od najvećih želja Nenada Lalatovića u ovom prelaznom roku jeste Rade Krunić, mladi reprezentativac BiH.
Krunić je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Donjem Sremu, ali je on i dalje igrač italijanske Verone, pa je i dalje neizvestan njegov transfer u Beograd.
"Očekujem da se u naredna dva dana reži pitanje Krunića koji nam je neophodan kako bi nastavili borbu za titulu. To je igrač koji je voljan da dođe, pritom poseduje određene kvalitete i smatram da njegov angažman u klubu treba da bude prioritet uprave", rekao je Lalatović za Sport.
Kada je reč o već dogovorenom pojačanju iz Nigerije, napadaču Salamiju, on će u petak stići u Beograd.
"Ostaje da se odradi papirologija kako bi Salami dobio vizu, te njegov dolazak očekujem u petak. Poznajem ga manje od Parkera, ali merilo je teren i videćemo kako će se uklopiti u ekipu", rekao je Lalatović.
Gužva u napadu "tera" Despotovića u Slovačku? 
Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi da napusti šampiona posle samo šest meseci, pošto za njega postoji interesovanje iz Slovačke, saznaje Sport.

Nema sumnje da dva dovedena stranca, Salami i Parker, treba da budu prva opcija tokom priprema, a ako se pokažu kao krajnje rešenje, onda mnogo prostora neće imati Đorđe Despotović, kao i zbog najave čelnika da mora da se forsira supertalentovani tinejdžer Luka Jović.
Za sada nije poznat konačan status bivšeg igrača Spartaka iz Subotice i Lokerena, koji je postigao dva pogotka ove jeseni u crveno-belom dresu (jedan u šampionatu, i jedan u Kupu).
Kako saznaje dnevni list Sport, crveno-beli neće praviti problem napadaču da samo posle šest meseci, uz sporazumni dogovor napusti stadion 'Rajko Mitić'.
Spominje se da postoji ponuda iz Slovačke. Navodno, reč je o dobrom klubu kojem je u timu potreban napadač Despotovićevog profila. Ne treba isključiti ni mogućnost šestomesečne pozajmice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.