Zvezda - Počinje prodaja sezonskih karata! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Počinje prodaja sezonskih karata! (foto)

Fudbalski klub Crvena zvezda u utorak je obavestio navijače o datumu početka prodaje i cenama karata za sezonu 2015/2016.

U danu kada su stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde otputovali na prvi deo priprema za sezonu 2015/2016, navijači su dobili uvid u dinamiku prodaje i cene godišnjih karata.

Navijači FK Crvena zvezda će, počevši od srede 17. juna, moći da kupe dve vrste sezonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karata i to:

1. Superliga - Sezonska karta koja važi za sve utakmice domaćeg prvenstva, uključujući i utakmice plej-ofa domaće lige.

2. Superliga Plus - Sezonska karta koja važi za sve utakmice domaćeg prvenstva, uključujući i utakmice plej-ofa domaće lige, kao i sve utakmice koje će FK Crvena zvezda odigrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sezonske karte će od 17. juna moći da kupe samo vlasnici karata iz sezone 2014/2015 koji će pored prava preče kupovine moći da ostvare i određeni popust. Prodaja sezonskih karata za one koji ne spadaju u navedenu grupu počinje 22. juna i trajaće do 12. avgusta.

Kao i ranijih godina pravo kupovine sezonskih karata imaće samo članovi FK Crvena zvezda sa uredno plaćenom članarinom a u tabeli se nalazi cenovnik sezonskih karata.

Foto: crvenazvezdafk.com
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POZIV ZVEZDAŠIMA: Pomozite klubu – kupite sezonske karte od svojih omiljenih košarkaša

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015

Navijači Crvene zvezde ponovo će imati nesvakidašnju privilegiju. Kao i prošle godine biće u prilici da sezonske karte kupe direktno od igrača čijim potezima na terenu se dive. . . Četvorica prvotimaca crveno-belih Stefan Jović, Nemanja Dangubić, Jaka Blažič i Marko Tejić će u sredu od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.