Zvezda - Miloje odlučio, dve promene u odnosu na Letoniju (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Miloje odlučio, dve promene u odnosu na Letoniju (SASTAVI) (foto)

Objavljene startne postave Zvezde i Spartaksa pred večerašnji revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević nije iznenadio startnom postavom.

Na teren ''Marakane'' večeras od 20:30h izvešće sastav koji smo ranije danas već i najavili, sa  Benom kao najisturenijim, a Radonjićem i Milićem po bokovima.

Takođe, pažnju privlači i novi štoper Miloš Degenek koji večeras debituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Zvezdu, a ofanzivni vezista Lorenco Ebisilio će takođe biti na terenu od prvog minuta.

Prema tome, dve su promene u odnosu startnu postavu iz Rige, gde su ove dve ekipe remizirale bez golova - nema povređenog napadača Stojiljkovića i štopera Babića, a njihova mesta zauzeli su pomenuti Ebisilio i Degenek.

Startnu postavu Zvezde možete da vidite u prilogu, a šansu sa klupe čekaće: Popović, Meleg, Pavkov, Babić, Jevtović, Jovančić, Gobeljić.

-

-

Spartaks će nastupiti u istom sastavu kao u prvom meču: Nerugals, Friemanis, Ošs, Kosorić, Šlampe, Dimitrijev, Malejev, Onorato, Kobzar, Višnjakovs, Svarups.





Klupa: Melecis, Stuglis, Agire, Smit Medija, Mihadjuks, Davidov.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Trebalo je strpljenja, zasluženo smo prošli

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 01:26

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević posle utakmice sa Spartaksom izjavio je da je video mnogo sličnosti u prvoj i drugoj utakmici...Milojević je rekao da je očekivao ovakvog protivnika, ali i ovakav ishod..."Očekivali smo ovakvu utakmicu, prepisana kao i ona iz Rige. Čak nije promenjen...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.