Zvezda: Ko kupi ulaznicu za Čukarički, dobija drugu i za večiti derbi

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 16:05

Zvezda: Ko kupi ulaznicu za Čukarički, dobija drugu i za "večiti" derbi

Navijači koji kupe ulaznice za meč protiv Čukaričkog, Crvena zvezda nagrađuje.

Svako ko kupi ulaznicu za Čukarički, dobiće kartu i za 172. "večiti derbi", saopštila je Crvena zvezda.

"FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, navijači besplatno dobiti i ulaznicu za 172. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici protiv Čukaričkog", stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

"Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na "Marakani" u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista", dodaje se u saopštenju.

Na sajtu je objavljeno i da su ulaznice za meč protiv Čukaričkog u onlajn prodaji od srede u 12 časova, kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova.

Cena ulaznica: Sever - 500 dinara, Istok - 700 dinara, Zapad - 1000 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.