Zvezda - Kakva će to timčina da bude? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Kakva će to timčina da bude? (video)

Možda će baš oni vratiti Zvezdu na veliku evropsku pozornicu, još ako im se pridruži i ovaj fudbalski biser...

Crvena zvezda nije uspela letos da ostvari svoje evropske snove, ali u Ljutice Bogdana već uveliko rade na kreiranju nekog novog tima, koji bi za par godina mogao da dođe do punog izražaja.

Uz nekolicinu budućih asova iz svoje Omladinske škole, poput Dejana Joveljića, Luke Adžića, crveno-beli su nedavno već angažovali dvojicu supertalentovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera iz OFK Beograda - Uroša Račića i Veljka Nikolića.

Od njih se dosta očekuje u narednim godinama, pre svega da nastave da se razvijaju na najbolji način u još uvek tinejdžerskom dobu, a Zvezda će im pružiti najbolje uslove da to tako i bude.

Međutim, naš najtrofejniji klub se tu ne zaustavlja. Kako prenose ''Novosti'', Zvezda je ozbiljno ''zagrizla'' da u svoje redove dovede još jednog izuzetno talentovanog fudbalera OFK Beograda.

U pitanju je momak iz Novog Pazara Armin Đerlek, 16-godišnji fudbaler koji igra i za kadetsku reprezentaciju naše zemlje i kapiten je tog tima.

Sa njim bi Zvezda upotpunila svoju plejadu nadolazećih asova, a o igri i talentu Armina Đerleka možda najbolje svedoče tri gola Crnogorcima u dresu reprezentacije Srbije, u razmaku od samo četiri minuta...


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.