Zvezda: FSS preko Kolarova omalovažava uspehe Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: FSS preko Kolarova omalovažava uspehe Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda reagovao je na izjavu kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova i poručio da Fudbalski savez preko njega pokušava da omalovaži uspehe posle plasmana u Ligu šampiona

Kolarov je juče, na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi, upitao zašto su fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković i Adam Marušić izabrali da igraju za Crnu Goru, iako su Srbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izneo mišljenje da bi trebalo da imaju više vere u svoje kvalitete.

"Crvena zvezda je oduvek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu i bez obzira ko je bio na čelu Saveza, bio to nekada Tomislav Karadžić ili sada Slaviša Kokeza. Pozivali smo navijače uvek na podršku našem timu, a sa druge strane FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako ističu sa "Marakane", FSS-u uspeh toliko smeta da sada napada fudbalere Crvene zvezde pojedinačno.

"Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS to smeta, pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava".

Iz Zvezde dodaju da je Stojković bez dileme najbolji srpski desni bek, ali da ga upravo FSS nije želeo u trenutku kada ga je zvala "srpska bratska republika - Crna Gora".

"Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobedama i naš fudbal stiče bodove u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u sopstvenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda, odnosno njeni igrači učinili".

Dalje navode da im Zvezda neće dozvoliti da omalovažavaju i da će štititi svoje fudbalere.

"Umesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi istorijski uspeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspeh našeg kluba. Zaštiti ćemo naše igrače uvek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo takođe uvek želeti uspeh i pobede, a Zvezda će, sigurno, kao i poslednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima", zaključuju iz redova šampiona Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdino saopštenje kao ŽESTOK odgovor na izjavu Aleksandra Kolarova!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018

Crvena zvezda je odlučila da se saopštenjem obrati javnosti nakon izjave Aleksandra Kolarova...Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov se juče pojavio na konferenciji za medije gde je oštro kritikovao Adama Marušića i Filipa Stojkovića jer igraju za reprezentaciju Crne Gore...Sada se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.