Zvezda - Deki najavio još pojačanja, šta je naučio iz derbija?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 11:49

Zvezda - Deki najavio još pojačanja, šta je naučio iz derbija?

U svakodnevnom je kontaktu sa direktorima Terzićem i Mrkelom, biće još kadrovskih promena u Zvezdi.

Ekipa Crvene zvezde se priprema na Divčibarama, nedavno joj su se priključile i novajlije - Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović, ali trener Dejan Stanković uverava da će do kraja letnje/jesenje pijace biti još novih imena na ''Marakani''.

''Sigurno će biti još pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << radi se i na odlascima, svaki dan sam u kontaktu sa Terzićem i Mrkelom, radimo i stvaramo, ima vremena do kraja prelaznog roka'', istakao je Stanković u razgovoru za TV Prva.

Katai je stigao kao veliko pojačanje, a Stanković veruje da će i Spiridonović prijatno iznenaditi sve one koji ga do sada nisu gledali na terenu.

''Zajedno sa Kataijem se uklopio fenomenalno, interesantan igrač, profil koji navijači vole. Jak na lopti, snalazi se na bilo kojoj poziciji, koristi obe noge'', ističe Stanković.

Zvezda je nedavno pod vođstvom Dejana Stankovića završila posao koji je započeo Vladan Milojević, titula je osvojena, ali ne i Kup, gde su crveno-beli u polufinalu poraženi od Partizana sa 1:0.

Stanković uverava da je iz tog meča izvukao pouke.

''Došao sam na komotnu situaciju, na 'plus 11', morao sam brzo da vidim čime raspolažem. Moglo je bolje naravno, posebno u Kupu, ali iz te utakmice se izvuklo mnogo, mnogo se iz poraza može izvući'', ističe Stanković.

Greške se u Evropi neće praštati, a Zvezda tu ide na visok cilj - treći uzastopni plasman u Ligu šampiona.

''Znam, treba biti realan. Međutim, Zvezda zna svoje ciljeve. Ne možemo reći 'ne treba nam Liga Šampiona, dovoljna nam je i Liga Evrope' -  NE! Mi idemo na Ligu šampiona, ali treba neke stvari se poklope, videćemo i žreb kakav bude. Dok postoji šansa, mi ćemo se nadati i verovati'', naglasio je Stanković.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanković o Partizanu i LŠ: Naučio sam, ne možemo eliti da kažemo "Ne"

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je za TV Prva u Jutarnjem programu...Stanković se javio sa Divčibara, gde se crveno-beli spremaju za početak sezone u Superlige u kojoj brane titulu prvaka Srbije...On je ukratko analizirao poslednjih šest meseci, prvih u trenerskom poslu, kao i poraz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.