Zvezda: Da li vam je potreban bek šuter? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 23:09

Zvezda: ''Da li vam je potreban bek šuter''? (video)

Ako jeste, crveno-beli imaju predlog.

Fudbalere Crvene zvezde očekuje najveće iskušenje ovog proleća, gostovanje Partizanu u Humskoj koga i pored ubedljive prednosti u prvenstvu, nisu uspeli nijednom da savladaju od početka sezone.

Naredni duel igraće se u okviru polufinala nacionalnog Kupa, početak je zakazan za sredu u 20 časova, a kada su Zvezdini golmani u pitanju, na treninzima su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigli da pokažu i neke dodatne kvalitete, sa kojima javnost možda i nije bila upoznata.

Pogotovo se to odnosi na kapitena Milana Borjana, koji je bio gotovo nepogrešiv u pogađanju prečke, pa iz Zvezde postavljaju pitanje koje se samo nameće posle ovog snimka na Instgaramu:

''Da li vam je potreban bek šuter''?

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Da li vam je potreban bek šuter? 🏀👌🏻😂 @crvenazvezdakk @borjan_milan_official #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 8. Јун 2020. у 8:41 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POBEDA KAO POKLON ZA ROĐENDAN! Ben: Moramo da pobedimo Partizan!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020, 12:08

Crvena zvezda će u sredu od 20 časova gostovati Partizanu u okviru polufinala Kupa Srbije, a za El Fardu Bena će 10. jun biti poseban datum.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.