Zvezda: Besplatan ulaz protiv Partizana, bez navijača gostiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Besplatan ulaz protiv Partizana, bez navijača gostiju

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će na prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa ABA lige protiv Partizana ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" biti slobodan.

Kako se navodi, slogan utakmice je "Obojimo halu u crveno", besplatne ulaznice biće deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a u skladu sa propozicijama ABA lige neće biti gostujućih navijača.

Crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej-ofa koja se igra na dve dobijene utakmice, a prvi meč sa Parizanom igra se u subotu od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.