Zvanično, iz Zvezde u FMP, pala tri važna potpisa u Železniku!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 17:47

Zvanično, iz Zvezde u FMP, pala tri važna potpisa u Železniku!

"Panteri" predstavili dva pojačanja za narednu sezonu.

Kako je i zvanično obelodanjeno, novi ugovor sa FMP-om potpisao je trener Vladimir Jovanović.

Ovaj 36-godišnji stručnjak je u klubu od 2017. godine, beležio je odlične rezultate, pa je sada dobio i novi ugovor, koji ga za FMP veže do leta 2022. godine.

Jovanović je od prošle godine i pomoćnik Igoru Kokoškovu u reprezentaciji Srbije, a svojevremeno je radio kao asistent u Železniku, ali i kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Danas su predstavljena i dva odlična pojačanja, među "Pantere" se iz Crvene zvezde vratio Nemanja Nenadić.

Ovaj 26-godišnji "kombo bek" je minulu polusezonu proveo na pozajmici u Megi, sada se vraća u FMP za koji je nastupao u sezoni 2017/18.

On je potpisao dvogodišnji saradnju sa klubom, kao i Marko Radonjić, 27-godišnji plejmejker koji u FMP dolazi iz bugarskog Balkana iz Botevgrada.

Radonjić je tokom karijere igrao i za Napredak, Slogu, Vojvodinu, čačanski Borac, slovačku Iskru, Dinamik i Novi Pazar.

Podsetimo da su FMP nedavno napustili Ilija Đoković (Split), Marko Jeremić (Mornar) i Marko Tejić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.