Žreb za četvrtfinale Kupa: Zvezda ne može na Borac

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za četvrtfinale Kupa: Zvezda ne može na Borac

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije biće održan u petak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Parove će odrediti Darko Kovačević i Mateja Kežman, bivši reprezentativci, trenutni polaznici kursa za trenersku A licencu.
U povlašćenom šeširu biće Crvena zvezda, Borac, koji je pobedom  nad Partizanom preuzeo poziciju crno-belih, Vojvodina i Jagodina.
Njihovi potencijalni rivali su Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Zlatibor voda, OFK Beograd, Javor i Rad. Sigurni domaćini u četvrtfinalu su Crvena zvezda i Vojvodina, jer su u šesnaestini i osmini finala bili gosti.
Izuzetak će biti ukoliko jedan od ova dva tima za rivala dobije Rad, koji je takođe, dva puta gostovao u prethodnim fazama takmičenjima. U tom slučaju domaćin će biti određen žrebom.
Utakmice četvrtfinala biće odigrane 21. novembra. Polufinalne utakmice su 17. marta i 17. aprila. Finale je 8. maja.
Za plasman u osminu finala klubovi su dobili po 150.000 dinara. Pobednici osmine finala nagrađeni su sa po 250.000. Slavlje u četvrtfinalu doneće po 800.000 dinara.
Pobeda u polufinalu donosi po 1.600.000 dinara. Učesnici finala dobiće po 4.200.000, a osvajač trofeja biće nagrađen sa tri miliona dinara. Osvajač Kupa Srbije ukupno će zaraditi deset miliona dinara.
Prvi šešir:
Crvena zvezda
Vojvodina
Jagodina
Borac
Drugi šešir:
Spartak ZV
Rad
Javor
OFK Beograd

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Zvezda u "bubnju", Partizan već na "odmoru"

Izvor: Sportal.rs, 02.Nov.2012, 08:47

Nekadašnji reprezentativci i napadači Crvene zvezde i Partizana, kao i brojnih evropskih klubova Darko Kovačević i Mateja Kežman izvući će parove četvrtfinala fudbalskog Kupa Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Kup Srbije: Zvezda dočekuje OFK Beograd, Vojvodina gost Spartaka

Izvor: Blic, 02.Nov.2012

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održan je žreb za četvrtfinale Kupa kojim je, pored ostalog, određeno da Crvena zvezda ugosti OFK Beograd, a da Vojvodina gostuje Spartaku...U četvrtfinalu, zakazanom za 21. novembar, pored malog gradskog derbija u kome će crveno-beli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.