Zoran Njeguš: Ja ne teretim nikog, pa ni legendu Dragana Džajića

Izvor: BKTV News, 21.Mar.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Njeguš: Ja ne teretim nikog, pa ni legendu Dragana Džajića

U nastavku suđenja čelnicima FK 'Crvena zvezda' bivši fudbaler tog kluba Zoran Njeguš preokrenuo situaciju rekavši da mu Dragan Džajić i klub ništa ne duguju.
Iako je njegov advokat na prošlom suđenju tvrdio da Njegušu nije isplaćen deo novca od transfera u Atletiko Madrid 1998, poznati fudbaler je na sudu rekao da to nije tačno i da je dobio sav novac koji mu pripada.
Podsetimo, Dragan Džajić, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << finansijski direktor 'Crvene zvezde' Vladimir Cvetković i sekretar Miloš Marinković terete se da su protivpravno prisvojili novac od transfera fudbalera tog kluba Zorana Njeguša, Gorana Drulića, Perice Ognjenovića i Ivana Dudića.
Džajić i saradnici optuženi su da su prisvojili više miliona evra, dolara i maraka, ukupno oko osam miliona evra. Za zloupotrebu službenog položaja, za šta su optuženi, preti im kazna i do 12 godina zatvora.
Na današnjem ročištu, međutim, Njeguš je rekao da mu ni Džajić ni 'Crvena zvezda' od transfera ne duguju ništa.
'Ja ne teretim nikoga, ni &Crvenu zvezdu', ni Vladimira Cvetkovića, ni Miloša Marinkovica, pa ni legendu Dragana Džajića, tako da ja ne potražujem ni od njih ni od &Crvene zvezde' bilo kakav novac. Sve je tu čisto i jasno. To sam i rekao na sudu tako da, voleo bih da se više završi sa ovim stvarima”, kazao je Njeguš danas.
Suđenje se nastavlja 10. maja, kada bi trebalo da svedoče još dvojica fudbalera - Goran Drulić i Ivan Dudić.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.