Znate li u čemu je Zvezda VODEĆA u Ligi Evrope, od SVIH 48 klubova?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li u čemu je Zvezda VODEĆA u Ligi Evrope, od SVIH 48 klubova?

Crveno-beli se danas pohvalili veoma zanimljivim podatkom posle trećeg kola Lige Evrope.

Crvena zvezda je u četvrtak minimalno poražena od Artsenala (0:1), ali s obzirom na igru koju je prikazala i sjajnu atmosferu na tribinama, u Ljutice Bogdana mogu da budu ponosni.

A razlog za još veće zadovoljstvo jeste i informacija koju je Crvena zvezda danas objavila na zvaničnom klupskom sajtu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, Zvezda je saopštila da je u prva tri kola bila najgledaniji tim Lige Evrope! Prvoj utakmici sa BATE Borisovim prisustvovalo je oko 40.000 navijača, a protiv ''Tobdžija'' u četvrtak je bilo čak 52.000 ljudi na tribinama našeg najvećeg stadiona.





''Crvena zvezda je trenutno najgledaniji klub od 48 učesnika Lige Evrope. Pod pretpostavkom da bi i protiv Kelna u poslednjem kolu moglo da dođe oko 50.000 navijača, Crvena zvezda bi grupnu fazu Lige Evrope mogla da završi kao ubedljivo najgledaniji klub u takmičenju sa blizu 150.000 gledalaca na tri utakmice'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Kada je u pitanju samo treće kolo, Zvezda je najbolja sa 52.000 gledalaca protiv Arsenala, sledi Zenit sa 46.211 gledalaca, a treći je Red Bul Salcburg sa 23.354 gledalaca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA JE VODEĆA U LIGI EVROPE: Da li možete da pogodite u čemu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017

Zapanjujuće...Crvena zvezda se pohvalila veoma zanimljivim podatkom posle trećeg kola Lige Evrope...U CENTRU PAŽNJE: Barkos postao hit na internetu (VIDEO)..KONAČNO SE ZNA CENA: Lacio odredio cifru za Sergeja, nećete verovati KOLIKA je (FOTO)..Crvena zvezda je u četvrtak minimalno poražena od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.