Znate kakav skor ima Crvena zvezda kada sude sudije iz ABA?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate kakav skor ima Crvena zvezda kada sude sudije iz ABA?

Crvena zvezda je danas poražena od Olimpijakosa sa 66:64, a mnogi su okrivili sudije za ovaj poraz.

Sudija Damir Javor našao se danas na udaru navijača Crvene zvezde nakon poraza ekipe Dejana Radonjića od Olimpijakosa sa 66:64.

Javor je preinačio svoju odluku na 20 sekundi do kraja produžetka, dodelio je loptu Olimpijakosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon gledanja snimka, a prema snimcima koji su nama bili dostupni, nije bilo materijala da se odluka promeni.

Sudija Javor je dobro poznato lice košarkašima Crvene zvezde jer je često delio pravdu u mečevima ABA lige, gde je redovni sudija.

Nije ovo prvi put da košarkašima Crvene zvezde sudi sudija iz ABA lige u Evroligi.

Protiv Panatinaikosa u gostima je sudio Sašo Petek, Matej Boltauzer je sudio protiv Uniksa u gostima, Saša Pukl protiv Olimpijakosa opet u gostima, a protiv Panatinaikosa u Beogradu je sudio ponovo Saša Pukl. Damir Javor je sudio protiv Efesa u Beogradu i danas protiv Olimpijakosa.

Zanimljiv podatak glasi - kada sude sudije iz ABA lige Crvenoj zvezdi, naš šampion ima skor od 1 pobede i 5 poraza u Evroligi. Ta jedna pobeda jeste ona protiv Panatinaikosa na svom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.