Znali smo da moramo, i po ledu i po snegu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znali smo da moramo, i po ledu i po snegu

"Na jednoj strani terena uopšte nije moglo da se igra", kaže bek Crvene zvezde Dušan Anđelković posle meča u Surdulici

Uz mnogo muke, po užasnom terenu, uz gol iz penala i autogol fudbalera Radnika, Crvena zvezda je slavila u Surdulici i trijumfom se oprostila od prvog dela prvenstva. Iskusni bek Dušan Anđelković ponovo je bio među najboljim kod crveno-belih, a golom sa bele tačke krunisao je još jednu dobrui partiju.

"Presrećni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što smo kao pobednici izašli iz ovako teške utakmice. Ušli smo maksimalno koncentrisano u meč sa željom da polusezonu završimo na najbolji način. Dočekali su nas izuzetno teški fudbalski uslovi, zaleđen teren gde na jednoj strani zaista nije moglo da se igra. Ipak, pre početka utakmice znali smo šta nas čeka i svi smo se složili da moramo da pobedimo kako znamo i umemo, i po ledu i po snegu. Iako smo primili gol to nas nije poremetilo, a penal nas je potpuno vratio u igru. Pokazali smo karakter, više smo želeli pobedu i na kraju smo i uspeli u tome".

Anđelković je prvi put zatresao mrežu sa bele tačke u crveno-belom dresu...

"Svaki igrač koji postiže golove, beleži asistencije, igra sa sve više samopouzdanja iz utakmice u utakmicu. Zato sam i prišao da uzmem loptu kada je dosuđen jedanaesterac, a gotovo čitava ekipa se složila sa tim da ja treba da šutiram. Nije bilo lako, pročitao je golman stranu, ali uz malo sreće ipak je lopta ušla u gol. Naravno da sam presrećan zbog gola koji je došao u važnom trenutku. Smatram da kad jednom igraču krene treba ga pustiti dokle god je u seriji. Šta će biti u drugom delu sezone još uvek ne razmišljam, neka daju napadači golove, samo da ekipa pobeđuje i ja ću biti zadovoljan".

U Superligi sledi duga pauza. Pripreme za proleće počeće tek sredinom januara.

"Na najlepši način proslavili smo jesenju titulu, mnogo smo srećni i sada ćemo na pauzi biti rasterećeni, uz ovu prednost lepše ćemo da odmorimo do početka priprema", zaključio je Zvezdin levi bek.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.