Zlatni selektor Dejan Savić ponovo vodi Zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni selektor Dejan Savić ponovo vodi Zvezdu!

Stari strateg će pokušati da vrati stari sjaj klubu s kojim se popeo na krov Evrope

Najlepša vest za navijače Crvene zvezde! Jedan od najtrofejnijih srpskih trenera Dejan Savić vraća se klub s kojim je 2013. osvojio Ligu šampiona i duplu krunu. Vetar optimizma se vratio u crveno-beli klub!

Setimo se da je Zvezda u međuvremenu, tačnije u poslednje tri godine, bio u stalnim finansijskim problemima i hroničnom nedostatku novca, pa se taj podvig >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Banjice, kada je pred 5.000 navijača pobeđen Jug sa (8:7), ponekad učini tako dalekim kao da je ostvaren pre više od 10, a ne pre četiri godine.

Za Crvenu zvezdu su tada igrali Andrija Prlainović, Denis Šefik, Nikola Rađen... Mnogi od njih su kasnije sarađivali sa Savićem i u reprezentaciji, a on će ostati za njenim kormilom i pored toga što je prihvatio Zvezdinu ponudu, pa će u sredu u prostorijama crveno-belog Sportskog društva biti promovisan u novog šefa struke.

Nadamo se da će sa Savićem stići malo veseliji dani ne samo za Zvezdu, već za celokupan srpski, klušski vaterpolo.

(Foto: MN PRESS)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.