Živković za Blicsport.rs: Stabilizacija Zvezde mora da krene od prvotimaca

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković za Blicsport.rs: Stabilizacija Zvezde mora da krene od prvotimaca

Novi pomoćni trener Crvene zvezde, njen nekadašnji hitronogi desni bek Bratislav Živković, uveren je da prvotimci najviše mogu da pomognu stabilizaciji kluba koji se nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji.

"Prvi put sam, kod Zemana, imao drugačiju funkciju nego što je to sada slučaj. Sigurno da mi prija što sam ovde, velika mi je čast što sam na ovoj poziciji. Mogu da kažem da ću se, iako sam već u ovom poslu, truditi da stalno učim, a imaću šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da naučim i od šefa stručnog štaba Jankovića", rekao je na početku priče za Blicsport.rs Živković.

Uz Boška Đurovskog jedini Zvezdin igrač koji je zatresao mrežu Barse u takmičarskom meču na Nou Kampu ističe da prvotimici najviše mogu da pomognu klubu:

"Ozbiljnost u radu i ozbiljno shvaćena situacija u klubu su primetni od prvog dana priprema. Stabilizacija kluba mora da krene od nas, a sigurno je da prvi tim može mnogo da pomogne samom klubu. Za razliku od letos (kada je pripreme vodio Robert Prosinečki), sada trener Janković od prvog dana može da raspolaže timom kako želi. Ima tu i nekoliko mladih momaka koji su skrenuli pažnju na sebe, a ja sam to već rekao ljudima u klubu. Nekoliko njih će sigurno biti deo prvog tima, već je tu Stefan Mihajlović... Iskreno se nadam, a mislim da to treba da radimo, da će akcenat biti na našoj školi fudbala. Ti mladi momci će kroz pripremne utakmice sigurno dobiti šansu da pokažu šta mogu", kaže Živković, koji se na kraju osvrnuo i na borbu za titulu:

"Realna je činjenica da Partizan ima šest bodova više, ali mislim da to može da se stigne. Nije to nedostižno, ako se potpuno predano posvetimo radu. Predsednik Džajić je rekao da je pred nama 15 utakmica koje moramo da shvatimo kao da su kvalifikacione, da idemo iz jedne u drugu, da kroz njih rastemo i budemo sve bolji", zaključio je Bratislav Živković.

Povezane vesti: Janković glavni kandidat za trenera Zvezde Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru Borha: U Srbiji prvi ne može da izgubi od poslednjeg, kao da se sve unapred zna
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Peruničić za Blicsport.rs: Lupili smo glavom o beton čekajući sponzore

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 00:44

Trener rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić okupio je ekipu na Marakani na početku priprema za nastavak sezone. Proslavljeni bivši igrač rekao je da se klub bori sa finansijskom situacijom, dugovanjima prema bivšim i sadašnjim članovima tima, a da je njemu kao treneru najteže da motiviše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.