Izvor: B92, 04.Maj.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić: "Razumem očekivanja nacije"

Centarfor Nikola Žigić već godinama je jedan od ključnih igrača našeg nacionalnog tima.

Posle tri uspešne sezone u Crvenoj zvezdi preselio se u Španiju, gde je do sada protivničke mreže tresao sa ekipama Rasinga i Valensije. U intervjuu za B92 Žigić je govorio o toku kvalifikacija za novo Svetsko prvenstvo, svom položaju u reprezentaciji, ali i turističkom utisku o Farskim Ostrvima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << favoritima u Južnoj Africi, i mnogim drugim temama...

- Novi selektor, novi početak...

„Prvenstveno, ja sam samo čekao da vidim koga ćemo da izvučemo u grupi. Nije bilo lakih protivnika ni lakih utakmica. Sigurno da se ni ja sm nisam nadao da ćemo se plasirati direktno, ali sam verovao da ekipa koju imamo može da ponovi igru iz prethodnih kvalifikacija, što smo i uradili. Sigurno da smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje i bolje, stvorili smo jednu dobru ekipu i uz navijače koji su nas uvek bodrili, svaki put smo dali svoj maksimum i plasirali se".

Kompletan intervju Nikole Žigića za B92 možete pročitati na stranicama našeg specijala Afrički Lavovi.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.