Zenga novi trener Venecije

Izvor: RTS, 12.Okt.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga novi trener Venecije

Bivši trener Crvene Zvezde Valter Zenga preuzeo je italijanskog drugoligaša Veneciju, objavio je taj klub.
Zenga u Veneciju dolazi umesto 58-godišnjeg Stefana Vekija, koji je smenjen posle samo jednog trijumfa u poslednjih sedam utakmica i tek 16. pozicije u Seriji B.

Proslavljeni golman Intera i reprezentacije Italije bez angažmana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio je od kraja prošle godine kada je napustio Krotone.
Ostaće upamćen kao uspešan trener Crvene zvezde je u sezoni 2005/2006 osvojio "duplu krunu", a sekundi su ga delili od proleća u Evropi zbog ispuštene pobede u Strazburu (2:2) u tadašnjem Uefa kupu.
Vodio je veliki broj klubova, između ostalih Steauu, Palermo, Sampdoriju, Vulvse i nekoliko njih sa Dalekog Istoka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bivši trener Zvezde preuzeo Veneciju!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Da li može da im pomogne da opstanu u Seriji B?..Venecija ima novog trenera, u pitanju je bivši golman Intera i italijanske reprezentacije, Valter Zenga...Pedesetosmogodišnji Zenga će pokušati da pomogne ovom timu da ostane u Seriji B. Venecija se trenutno nalazi na 17. poziciji sa samo 4 osvojena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.