Zenga menja Beniteza u Interu?

Izvor: Blic, 06.Dec.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga menja Beniteza u Interu?

Lošiji rezultati Intera od očekivanih razlog su što su italijanski mediji već krenuli u trku oko mogućeg naslednika Rafe Beniteza na mestu šefa stručnog štaba.

Glavni kandidat za tu poziciju je Valter Zenga, bivši trener Crvene zvezde koji trenutno radi u Al-Nasru u Saudijskoj Arabiji, tvrdi "Tutosport”.

Zenga (50) je gol Intera branio od 1982. do 1994 na čak 328 utakmica, a sa klubom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz rodnog grada jednu titulu prvaka Italije i dva trofeja Kupa UEFA.

Benitezu se "klupa drma” zbog očajnih rezultata u sezoni koja je usledila posle savršene: nakon "duple krune” na domaćoj sceni i osvojene Lige šampiona Inter je trenutno tek šesti na tabeli Serije A sa deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranog gradskog rivala, ekipu Milana.

U Ligi šampiona je tek u pretposlednjem kolu obezbeđen prolazak u drugu rundu nadmetanja, ispred Tventea i Verdera, a poslednju priliku za dokazivanje španski stručnjak imaće na klupskom prvenstvu sveta koje je na programu od 8. do 18. decembra u Abu Dabiju, navodi "Tutosport".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši trener Zvezde menja Beniteza?

Izvor: Sportal.rs, 06.Dec.2010

Ukoliko Rafael Benitez ne osvoji klupsko prvenstvo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (od 8.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.