Želja mu je Crvena zvezda: Trener digao ruke od Radeta Krunića - poručio mu da IDE SLOBODNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 21:08

Želja mu je Crvena zvezda: Trener digao ruke od Radeta Krunića - poručio mu da IDE SLOBODNO

Ne uklapa se više u zamisli Stefana Piolija.

Stefano Pioli, trener fudbalera Milana, potvrdio je da ne računa na Radeta Krunića u nastavku sezone.

Italijanski stručnjak je demantovao navode da Bosanac više ne želi da igra za Milan, već da je to isključivo odluka trenera.

- Trenutno je bolje za njega i za nas da traži drugi tim, ali apsolutno nije istina da sam Krunić ne želi da igra. Ja sam taj koji je birao i nisam ga uključio u ekipu. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinak nije isti kao pre - objasnio je trener Milana.

Krunić će najverovatnije karijeru da nastavi u Fenerbahčeu, a ovaj tim za njega navodno nudi četiri miliona evra.

Popularni 'De Krujne' je u Milan stigao 2019. godine iz Empolija za sumu od 8.600.000 evra. Odigrao je 139 utakmica, postigao tri gola uz šest asistencija. Ove sezone je skupio 14 nastupa.

Pre toga je nastupao za Empoli, kao i za srpske klubove Donji Srem i Borac iz Čačka.

Podsetimo, univerzalac je više puta istakao da mu je želja da zaigra za Crvenu zvezdu, međutim do tog transfera sigurno neće doći barem još neko vreme. Ako i ikad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.