Želja igrača: Samo neka nam trener ostane

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja igrača: Samo neka nam trener ostane

Trener Igor Savić je svojim igračima obećao poklone ako dobro odigraju protiv Čukaričkog. Posle pobede svaki je ponaosob želeo isti poklon INTERESANTNA priča stiže iz omladinske škole Crvene zvezde, preciznije iz pionirskog pogona ovog kluba. Uoči prvenstvenog meča protiv Čukaričkog prošle subote trener Igor Savić je svojim pulenima (svakom od 24 u igračkom kadru) obećao poklon ukoliko daju sve od sebe i odigraju dobru utakmicu. Po završetku meča koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su pioniri Zvezde dobili, dečaci su seli i na papiru zapisali koji bi poklon voleli da dobiju od Savića. Saradnici su ga ubeđivali da će morati da digne kredit kako bi isplatio želje tinejdžera. Umesto patika, telefona, majica ili farmerki Savić je na papirima zatekao identičnu poruku svih igrača - moja želja je da nam ostanete trener do kraja školovanja u omladinskoj školi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVETLA BUDUĆNOST KLUBA SA MARAKANE: Zvezdini pioniri pokazali šta je ljubav prema klubu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2016, 11:58

Generacija pionira Crvene zvezde (dečaci rođeni 2002. godine) pokazali su da navijači imaju zbog čega da budu uzbuđeni. Ne samo kad je u pitanju fudbalski kvalitet, već i sam način razmišljanja ovih momaka..  . Igor Sivić, trener pionira crveno-belih, imao je zadatak da motiviše ekipu pred...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.