Zečević: Stojanović potpisao ugovor

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zečević: Stojanović potpisao ugovor

Slaviša Stojanović je skoro mesec dana radio bez ugovora kao šef stručnog štaba u Crvenoj zvezdi.
(FOTO: Žurnal)
Nijedna strana nije žurila da se saradnja ozvaniči, obzirom da se prilično zakasnilo svečan čin nije ni obavljen pred medijima.
Stojanović je potpisao ugovor nekoliko dana pre puta na Island – otklanja dilemu prof. dr Miodrag Zečević, generalni sekretar Crvene zvezde.
Upravni odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde imenovao je Slavišu Stojanovića za trenera kad je ekipa već bila na pripremama u Sloveniji. Preuzeo je tim u Čatežu i formalnost je ostavljena za beogradske dane. Nadovezao se turnir u Švajcarskoj, šefu struke nije bilo važno da ima potvrdu u rukama ni kad se vratio iz Grenhena.
Prema sporazumu sa Zvezdinom upravom, Stojanović će godišnje na Marakani zarađivati 120.000 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojanović mesec dana radio bez ugovora

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2013

Sudeći prema rečima generalnog sekretara Crvene zvezde Miodraga Zečevića, trener Slaviša Stojanović potpisao je ugovor sa klubom tek pred polazak na revanš meč u kvalifikacijama za LE sa IB Vestmanejom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.