Zdravko Mamić: Kriv sam jer sam stvorio mašinu

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 11:20

Zdravko Mamić: Kriv sam jer sam stvorio mašinu

Tvorac modernog zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić likuje posle još jednog plasmana "modrih" u nokaut fazu Lige Evrope.

Hrvatski šampion je pobedom nad Fejenordom u Roterdamu rezultatom 2:0 obezbedio prvo mesto u grupi ispred austrijskog Volfsbergera.

Biće povlašćen u žrebu 14. decembra i potencijalan rival Crvene zvezde u šesnaestini finala.

Posle utakmice se oglasio Zdravko Mamić, koji je trenutno u bekstvu od hrvatskih vlasti i sudstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako i dalje "iz senke" upravlja klubom sa "Maksimira".

Na svom Fejsbuk profilu je napisao da je on "kriv" što je stvorio tako veliki klub i, kako je istakao, mašinu.



“Kriv sam što sam sa saradnicima stvorio mašinu zvanu GNK Dinamo koja je večeras samlela evropskog velikana Fajenord u gostima!


Kriv sam što sam postavio temelje ekipe koja jedina u Ligi Evrope ove sezone nije primila gol!

Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uslova u kojima se bruse novi svetski fudbalski dijamanti!

Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!

Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

Kriv sam što nakon letnjih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja, ove jeseni igramo najubedljivije evropske utakmice u novijoj istoriji!

Kriv sam što vučemo hrvatski fudbal i koeficijent kao lokomotiva voz!

Oprostite i uživajte večeras uz poštovanje mera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim igračima, treneru i stručnom štabu, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspeha ne bi bilo - našim zlatnim tetama čistačicama, kuvarima, kuvaricama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u školi, redarima, delatnicima, upravi, stručnom tabu i igračima, ovaj uspeh je vaš uspeh”, napisao je Zdravko Mamić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.