Završeno, ode Van La Para, ispao dobar prema Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 10:43

Završeno, ode Van La Para, ispao dobar prema Zvezdi!

Velika vest za navijače Crvene zvezde.

Radživ Van La Para je na kraju ispao i korektan.

Kako je potvrđeno "Kuriru" iz Crvene zvezde, ugovoren je rastanak sa holandskim fudbalerom koji sada može da traga za novim klubom.



"Dve strane postigle su pismeni sporazum o raskidu saradnje i Holanđanin će biti isplaćen od 1. septembra do kraja marta ove godine, kada je i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postao slobodan"
, piše današnji "Kurir".

Kao što znate, Van La Para je imao ugovor sve do 2022. godine sa crveno-belima, a na kraju je ispao i korektan što će biti isplaćen samo do septembra meseca.

Očekuje se da Crvena zvezda završi saradnju sa Kanjasom i Žanderom po istom principu.

Kao što znate, sva trojica su skrajnuta od strane Dejana Stankovića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDAŠI U EKSTAZI: Vest koja je OBRADOVALA sve navijače srpskog šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020

Bilo je očekivano...Konačno jedna dobra vest za navijače Crvene zvezde. Kako Kurir saznaje Radživ van La Para više nije član šampiona Srbije...Već mesecima navijači Crvene zvezde isčekuju momenat kada će jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba otići i izgleda da su ga konačno dočekali...Dve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.