Zašto se onesvestio Boaći i da li je potom bio u ofsajdu? VIDEO

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se onesvestio Boaći i da li je potom bio u ofsajdu? VIDEO

U utakmici između Javora i Crvene zvezde dogodile su se dve sporne situacije pred golom domaćeg tima.

Meč je završen rezultatom 1:1, iako je Javor vodio od 22. minuta, u 87. je šampion Srbije uspeo da stigne do izjednačenja.

Izabranici trenera Vladana Milojevića su u 64. minutu tražili jedanaesterac posle kontakta čuvara mreže domaćih Đorđa Lazovića i Ričmonda Boaćija, koji je ostao da leži na travi, praktično bez svesti.

Ipak, napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beogradskog tima je nastavio meč i u 77. minutu je postigao pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda.

Pre toga je zabeležena još jedna sporna situacija, u 10. minutu su fudbaleri Javora tražili najstrožu kaznu, ali sudija Petar Piper nije odreagovao u toj situaciji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.