Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 06:30

Zar je moralo ovako, Jago?

Košarkaši Crvene zvezde briljirali su ove večeri u „Štark areni“ oduvavši Cedevita Olimpiju sa 94:51.
Vrhunska predstava srpskog šampiona i regionalnog vicešampiona koji je sezonu otpočeo sa tri ubedljive pobede i definitivno pokazao da najave koje uopšte nisu bile stidljive imaju pokriće. A, kako to obično biva, ekipa pik doživi tek na zimu, stoga treba očekivati još bolje predstave ekipe Duška Ivanovića.
No, za sada ne može da raduje jedna stavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << – pomalo nonšalantna partija plejmejkera Jaga dos Santosa. Ivanović ga je izostavio za duel sa Asvelom, prethodno je Igokei ubacio pet poena i imao dve asistencije za 17 minuta, a večeras – može da se podvuče pod katastrofu.
Crvena zvezda je imala 35 ispaljenih trojki ove večeri u „Areni“, a sam Jago je pokušao u 11 navrata. Nije to ništa neobično, ali često je Brazilac imao otvorene šuteve, podizao se i sa devet metara bez potrebe da bi na kraju utakmicu okončao sa tek jednom pogođenom trojkom što procentualno izgleda užasavajuće (9%). 
Nema sumnje da u njemu postoji velika želja za dokazivanjem, vidi se to pri svakom kontaktu sa loptom, ali naprosto granica mora da postoji, a on je nije video u ovoj utakmici. Srećom po njega što je ostatak bio raspoloženiji, pa je zatrpao koš Cedevita Olimpije i Duško Ivanović nije morao da pravi drastičnije odluke tokom duela.  Krajnja statistika Jaga dos Santosa iznosila je osam poena i pet asist

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.