Žander se baš raspričao, sad tvrdi i da ga Zvezda mesecima nije plaćala?!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 19:42

Žander se baš raspričao, sad tvrdi i da ga Zvezda mesecima nije plaćala?!

Podsetio je i na svoje odlične partije, kada je bio najbolji na terenu.

Juče se pojavio samo deo razgovora sada već bivšeg beka Crvene zvezde Santane Žandera za kiparski portal ''kerkida.net'', gde je govorio i o uvredama koje je su stizale na njegovu adresu posle utakmice protiv Olimpijakosa u Pireju, kada je u finišu meča bespotrebno skrivio penal.

Danas, znatno opširnija njegova izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za isti portal i opet je privukao veliku pažnju svojim izjavama.

Zvezdi je posle svega zahvalan za priliku koju je dobio da zaigra u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba, ali iznenadio je jednom rečenicom u kojoj je pomenuo višemesečne zaostatke u isplatama.





''Iako me klub nije tretirao kako treba, između ostalog neplaćen sam šest meseci (od oktobra), nastavio sam da radim svoj posao kao dobar profesionalac. Ali moram da zahvalim Crvenoj zvezdi, a posebno treneru Vladanu Milojeviću jer smo imali sjajnu saradnju. Želim da nastavim karijeru, jer u fudbalu imam puno toga da ponudim'', objasnio je Žander.

Podsetio je i na neke svoje dobre partije koje su brzo paleu zaborav.





''Zahvalan sam Crvenoj zvezdi što mi je pružila priliku da igram u tako sjajnoj ekipi. Imam čistu savest, jer svaki put kada sam igrao bio sam jedan od najboljih na terenu.







Nažalost, u utakmici protiv Olimpijakosa imao sam nesreću da budem kažnjen i bez sumnje je to bio najgori trenutak u mojoj karijeri.







U utakmici protiv Kopenhagena, u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona, bio sam najbolji igrač meča, gde sam, između ostalog, iznudio isključenje igrača protivničkog tima.







Da se ​​to nije dogodilo, moj tim ne bi uspeo. Takav je fudbal i na to sam navikao. Sve možete da uradite savršeno, ali posle prve greške oni će zaršiti s vama'', dodao je on.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.