Žalgiris u dilemi - muči ih Tompson

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalgiris u dilemi - muči ih Tompson

"Ne znamo na kojoj će poziciji igrati. Videćemo kako protiv njega u toku meča", rekao je trener Zelene šume Šarunas Jasikevičijus

Žalgiris polako diže formu, a u petak će od 19 časova igrati protiv Crvene zvezde koja dolazi Zelenoj šumi u pravom momentu. Ipak, Zvezda je ta koja je u još boljoj formi, a tim Dejana Radonjića je pojačan i dolaskom Diona Tompsona.

Amerikanac je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << enigma za trenera Žalgirisa Šarunasa Jasikevičijusa.

"Ne znamo da li će igrati na poziciji četiri ili na poziciji pet.... Ne znamo još kako da spremimo meč protiv njega, ali ćemo to rešavati u toku utakmice", rekao je Jasikevičijus.

MOZZART KVOTA NA ZVEZDU - 2,40

On je istakao da Zvezda ima lude navijače u Beogradu, ali da nije mnogo slabija kada igra u gostima.

"Zvezda definitivno igra bolje kod kuće, ali je imala nekoliko sjajnih mečeva u gostima. Protiv Bamberga recimo. Ne možemo da kažemo da igraju loše u gostima. Zabrinut sam zbog broja grešaka koje pravimo, ali me snaga Zvezde jednako brine. Da bismo pobedili moramo da odigramo najbolje što znamo", rekao je Šarunas.

Takođe, trener Žalgirisa je rekao da je Reinaldas Seibutis imao problema sa bolešću, ali da bi tebalo da igra. Takođe, i Javotkas je zalečio povredu i trebalo bi da bude u sastavu.

Meč je na programu u petak od 19 časova.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda u "Zelenoj šumi" juri tri u nizu (19:00)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2017, 11:48

Večeras ekipa Dejana Radonjića gostuje ekipi Žalgirisa u okviru 16. kola Evrolige...Nakon 15 odigranih kola ekipa Crvene zvezde kreće u novi krug u nadi da će izboriti mesto među osam najboljih ekipa Evrope, što je i cilj ove sezone u Evroligi...Sa 7 pobeda i 8 poraza šampion Srbije je pred ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.