Zajednica klubova uputila inicijativu FSS da ukine ograničenje o broju stranaca

Izvor: Danas, 30.Sep.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednica klubova uputila inicijativu FSS da ukine ograničenje o broju stranaca

Zajednica klubova Superlige i Prve lige Srbije izglasala je danas odluku da se na inicijativu Crvene zvezde uputi Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije predlog da se u najjačoj domaćoj ligi ukine ograničenje broja stranaca. Članak Zajednica klubova uputila inicijativu FSS da ukine ograničenje o broju stranaca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spolja se vidi bolje nego iz „lože“

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 13:26

Čelnici Zvezde neizdavanje akreditacije Danasu smatraju "kaznom", oni su nas "obeležili", i pokazuju da je klub njihova privatna prćija i da u njemu mogu da rade šta im je volja. Članak Spolja se vidi bolje nego iz „lože“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.