Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 20:30

Zahuktali Kragujevčani dolaze, „Delije“ imaju nemoguću misiju?

Fudbaleri Crvene zvezde preuzeli su u sredu lidersku poziciju Super lige Srbije pošto su iskoristili poraz Partizana od Napretka i savladali niški Radnički 2:0.
Ali, to neće značiti ništa ukoliko ne trijumfuju u nedelju u derbiju 26. runde domaćeg prvenstva protiv još jednog Radničkog, ali ovog puta kragujevačkog.
Izvanredan tim Feđe Dudića je u seriji od sedam pobeda, niko nije u boljoj formi od njih u Super ligi i otuda dobra prilika da stadion „Rajko Mitić“ ponovo bude dobrano ispunjen.
Cilj „Delija“ je da sever bude prepun, kao na derbiju, što je na utakmicama koje nisu sa Paritzanom dosta teško učiniti. 
Meč...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Feđa Dudić o debaklu protiv Zvezde: Molio sam boga da se utakmica završi

Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2024

Kragujevački Radnički je na stadion "Rajko Mitić" stigao sa šest vezanih pobeda i devet mečeva bez poraza, ali je sa njega ispraćen "petardom" Crvene zvezde koja je označila najteži poraz Šumadinaca u sezoni.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.