Zagrebački Dinamo želi igrača Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrebački Dinamo želi igrača Zvezde

Direktni transferi na relaciji Crvena zvezda - Dinamo Zagreb (ili obrnuto) nisu bili česti u prethodnih četvrt veka, uglavnom su igrači zaobilaznim putem stizali do jednog ili drugog kluba.

Sličan slučaj bi mogao da bude i Daniel Avramovski, koji je pod ugovorom sa crveno-belima, ali je prolećni deo sezone proveo u OFK Beogradu.

Kako prenosi Jutarnji list Dinamo je zainteresovan da u svoje redove dovede makedonskog reprezentativca, koji je samo jedan od kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da zameni Marka Pjacu.

S obzirom da je Makedonac 2014. godine, kada je iz Rabotničkog došao u Zvezdu, potpisao trogodišnji ugovor to znači da bi Dinamo morao da plati određeno obeštećenje srpskom šampionu ukoliko želi da vidi Avramovskog u svom timu.

Zanimljivo je da bi ova ova dva kluba mogla da se sretnu u predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pored Avramovskog na radaru Dinama nalaze se još Gregor Bajde iz Maribora, zatim Josip Radošević igrač Napolija i Ante Budumir, koji igra za Krotone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.