Zagonetni Degenek, niko neće saznati zašto je otišao iz Zvezde?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetni Degenek, niko neće saznati zašto je otišao iz Zvezde?!

Šta je to uspeo da sakrije od javnosti?

Doskorašnji štoper Crvene zvezde i njen najstandardniji fudbaler u prvom delu sezone Miloš Degenek odlučio je ove zime da prihvati ponudu saudijskog Al Hilala, koji je za taj transfer crveno-belima platio 3.6 miliona evra.

Sve se dogodilo tokom Azijskog kupa, na kojem Degenek brani boje reprezentacije Australije, pa uglavnom otuda stižu i sve najsvežije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << informacije u vezi odličnog defanzivca.

U najnovijem razgovoru za australijski ''The Sydney Morning Herald'', Degenek je izneo i jednu neočekivano zagonetnu informaciju.

''Postoji nekoliko stvari koje niko ne zna i za koje niko neće znati da su se dogodile, zbog čega sam otišao i odlučio da krenem dalje'', konstatovao je Degenek.

Ostalo je nejasno šta je to u celoj priči što javnost ne bi trebalo da zna, a u ostatku intervjua Degenek je lepim rečima govorio o Zvezdi, najavio mogućnost povratka na ''Marakanu'', ali je donekle i otkrio šta ga je, osim ponuđenog novca, navelo da napusti i redove srpskog šampiona, ali i Evropu.

''Zvezda je klub koji volim najviše na svetu i to je klub u koji ću se jednog dana sigurno vratiti. Nije bilo lako doneti odluku, ali ponekad se moraju doneti i takve odluke, bazirane na određenim stvarima.





U klubu su, očigledno, drugačije razmišljali, ali navijači su mi bili veoma zahvalni i bili su veoma uznemireni zbog mog odlaska. Želeli su da ostanem, ali i to je fudbal...





Sve je bilo u mojim rukama, imao sam pravu ideju i mogao sam da donesem odluku otići ili ostati.





Ljudi mi kažu i da sam napustio tim iz Lige šampiona, ali Zvezda 26 godina nije igrala u Ligi šampiona. Ovo je bio prvi put u 26 godina! I ko može da garantuje da će Zvezda i sledeće godine igrati u Ligi šampiona'', upitao je Degenek.

Čini se da je posle ove poslednje rečenice ipak jasnija njegova motivacija da donese odluku kakvu je doneo ove zime, mada još uvek, očigledno, pokušava nešto da sakrije...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.