Za sledećeg protivnika Zvezda je nepobediva!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sledećeg protivnika Zvezda je nepobediva!

Time su se crveno-beli i pohvalili na klupskom sajtu.

Posle pobede nad Voždovcem (2:0), Crvena zvezda će u sredu od 15 časova odmeriti snage sa ekipom Mladosti u Lučanima u 19. kolu Linglong Superlige.

U susret ovoj utakmici, Zvezda je na klupskom sajtu naglasila kako ima bolji međusobni skor od svih ekipa u Superligi, ali statistika u duelima sa Lučancima izaziva posebnu pažnju.

Od početka ovog veka, Zvezda je protiv Mladosti do sada odigrala 22 utakmice, 17 je dobila, pet puta je bilo nerešeno, a Lučanci nijednom nisu upeli da trijumfuju, uz gol razliku 50:20 u korist crveno-belih.

Sve rezultate možete da vidite OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superligaši sutra opet na terenu!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019

Zaboravljamo sve, sutra je na programu novo kolo Super lige Srbije...Vanredno, 19. kolo Super lige Srbije na programu je sutra, a lider na tabeli Crvena zvezda gostovaće ekipi Mladosti u Lučanima...Utakmica će se igrati u sredu od 15.00...Zvezda je prva na tabeli sa 46 bodova. Mladost posle pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.