Za poraz u derbiju, Crvena zvezda krivi FSS!

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za poraz u derbiju, Crvena zvezda krivi FSS!

Crvena zvezda je 161. derbi odigrala katastrofalno. O tome od nedelje uveče govori cela Srbija. Izgleda da crveno-beli još nisu spremni da sagledaju prave uzroke užasavajućeg izdanja.
Na meču Dandalk – Šamrok, naša kladionica nudi kvotu 4.80 za igru X-1.
Jedan od problema sa kojima se trener Milojević suočio je pravilo o četvorici stranaca koji mogu da igraju na domaćoj sceni. Zvezda ih ima osmoricu. Jedan od razloga poraza, crveno-beli pokušavaju da pronađu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << upravo u propisima. Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti.
Srbija je potpisnik Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, što znači da naši igrači nisu stranci u Evropskoj uniji. Fudbalski savez Srbije je doneo jedan diskriminatorski akt koji poništava Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, gde proglašava igrače iz Evropske unije strancima. Crvena zvezda će uraditi sve da se zakon i propisi poštuju, ranije je bilo dozvoljeno šest stranaca, nakon toga je rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije taj broj smanjilo na četiri, iako je Crvena zvezda i tada imala mnogo stranaca. To je takođe bio udar na Crvenu zvezdu koji Partizan sad ne pominje.
Crvena zvezda smatra da to nije uskladu sa interesima srpskog fudbala, jer Crvena zvezda ne može da bude konkurentna klubovima kao što su Ollimpijakos, Bajern ili Totenhem koji poseduju po devet stranaca, ako poseduje četiri strana igrača. Javnost očekuje velike uspehe, samo sa domaćim igračima to je nemoguće ostvariti. Bajern kao ogroman klub protiv nas je imao osam stranaca i tri domaća igrača, zato to smatram nesportskim i nerezonskim potezom i učinićemo sve da se to otkloni.
Zbog svih uspeha Crvene zvezde u Evropi, svi klubovi u Superligi dobili su 3.5 miliona evra i prošle i ove godine. Sedam miliona evra podeljeno je među klubovima u Superligi Srbije zbog uspeha Crvene zvezde u Evropi, a zasigurno te uspehe Crvene zvezda ne bi postigla bez stranaca u timu. Videli ste koliko stranca igra u Kopenhagenu, Jang Bojsu i ostalim klubovima protiv kojih smo igrali. Globalizacija je učinila to da su se izbrisale granice, pogotovo u evropskim zemljama, a Srbija i dalje robuje konzervativnim propisima, sa kojima se ne može napred.


The post Za poraz u derbiju, Crvena zvezda krivi FSS! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.