Za nauk mladim igračima - Italijane nikada ne treba potceniti... (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nauk mladim igračima - Italijane nikada ne treba potceniti... (video)

Igrači Crvene zvezde bili su donekle i zadovoljni kada su izvukli Sasuolo na žrebu, posebno zbog činjenice da su mogli da igraju i protiv Šahtjora. Ipak...

Večerašnji poraz Crvene zvezde veliki je udarac za četu Miodraga Božovića.

Doživeli su ubedljiv poraz koji mnogo boli i koji ih verovatno odstranjuje iz Evrope za ovu sezonu.

Možda je došlo vreme i da se prisetimo reakcije igrača nakon žreba u kojem je Crvena zvezda dobila Sasuolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za protivnika. Igrači nisu previše pokazivali svoje emocije, ali bi se reklo da su bili čak i zadovoljni žrebom.

To je tada potvrdio Mihailo Ristić.

"Ja sam zadovoljan žrebom, mislim da smo mogli da izvučemo i jače i slabije protivnike. Sasuolo je ekipa koja dolazi iz Serije A, sigurno je dobra ekipa, ali sam generalno zadovoljan žrebom.

Iskreno, mislim da nam više leže te ekipe nego ove što smo igrali sa njima u Evropi. Ipak, u ovoj fazi nema lakih protivnika",
rekao je tada Mihailo Ristić.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.