Za duel sa Zvezdom imamo spremnu priču

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za duel sa Zvezdom imamo spremnu priču"

Trener subotičkog Spartaka Vladimir Gaćinović veruje da je njegova ekipa spremna za meč protiv Crvene zvezde.

Duel ove dve ekipe na programu je u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 15.30 u okviru 20. kola Linglong Superlige Srbije.

Gaćinović podseća da Spartak u poslednje vreme igra znatno bolje, što pokazuje činjenica da ne znaju za poraz tri utakmice zaredom.

"Bez obzira što u Beograd putujemo rasterećeni, sigurno ne odlazimo bez obaveza. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, nastavimo i da završimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni, posebno u poslednje vreme. Teško je pričati o nekom pozitivnom rezultatu, ali mi ćemo učiniti sve da potvrdimo dobre partije. I u ranijim utakmicama smo pokazali da smo spremni", rekao je Gaćinović za subotica.com.

Prvi ovosezonski meč Spartaka i Crvene zvezde pripao je šampionu Srbije, koji je slavio posle preokreta sa 3:2.

"U prvom duelu odigranom u Subotici smo bili nadomak boda i to zasluženo. I ovog puta će zavisiti od našeg pristupa. Imamo za duel sa Crvenom zvezdom spremnu priču, ali će ona zavisiti i od našeg pristupa i raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača kojima je teško parirati i mi moramo biti daleko iznad svojih mogućnosti da bi bili ravnopravni i kvalitetno odgovorili rivalu - dodaje Gaćinović - Odigrali smo polusezonu zadovoljavajuće, neka takav bude i kraj", zaključio je Gaćinović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda posle preokreta srušila hrabri Spartak

Izvor: B92, 07.Dec.2019

Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice igraju na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu 19. kola Linglong Superlige Srbije...Izabranici trenera Vladana Milojevića su prvi na tabeli i imaju niz od tri uzastopne pobede, dok je Spartak na osmom mestu i stiže posle ubedljive pobede nad Proleterom (4:1)...Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.