ZVEZDO, ČUVAJ SE: Sasuolo promovisao izuzetno veliko pojačanje! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDO, ČUVAJ SE: Sasuolo promovisao izuzetno veliko pojačanje! (FOTO)

Uoči prvog meča kvalifikacija za Ligu Evrope između Sasuola i Crvene zvezde, italijanski tim predstavio je ogromno pojačanje u napadu.

Kao što se pisalo prethodnih dana, pa i nedelja, Sasuolo je doveo ozbiljno pojačanje pred odlučujuće borbe za ulazak u Ligu Evrope protiv Crvene zvezde. Ni Kasano, ni Baloteli, već je novi napadača Sasuola Alesandro Matri.
Dosadašnji fudbaler Milana, a nekada i Juventusa, Lacija, Fiorentine, Đenove i Kaljarija potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je ugovor sa ‘zeleno-crnima’ na dve godine uz dodatak opcije ‘plus jedan’.
#Calciomercato: il #Sassuolo ingaggia Alessandro #Matri dal #Milan! https://t.co/7Vf4edeaJj #ForzaSasol pic.twitter.com/HDs0EgApMq
— U.S. Sassuolo (@SassuoloUS) August 16, 2016

Tako će Crvena zvezda biti na ozbiljnom ispitu u narednim duelima, posebno odbrana koja se u dosadašnjem toku sezone pokazala kao najslabiji deo tima Miodraga Božovića.
The post ZVEZDO, ČUVAJ SE: Sasuolo promovisao izuzetno veliko pojačanje! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.