ZVEZDIN TINEJDŽER PREZADOVOLJAN: Ovo je podstrek za dalji rad

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 09:20

ZVEZDIN TINEJDŽER PREZADOVOLJAN: Ovo je podstrek za dalji rad

Očekuje da sledeće sezone dobije značajnu minutažu.

Fudbaleri Crvene zvezde su odbranili duplu krunu u šampionatu Srbije, a u poslednjem kolu su odigrali "samo" 2:2 pred svojim navijačama protiv Novog Pazara. Na meču su dobili priliku i igrači koji su manje igrali tokom sezone, a jedan od onih koji je dobro iskoristio ukazano poverenje je Stefan Leković.

On je još tinejdžer (rođen 2004.) i igra na poziciji štopera. Na utakmici protiv Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pazara je ušao u igru na startu drugog polurvemena umesto Nemanje Milunovića, a u 71. minutu je postigao gol nakon centaršuta Gelora Kange.

- Nestvarno veče za mene. Uspeo sam da sa 19 godina osvojim duplu krunu i na proslavi titule postignem prvenac. Znači mi to, podstrek je za dalji rad svakako. Mislim da sam mogao i kod drugog gola bolje da reagujem, ali na greškama se uči i siguran sam da ću kroz sticanje iskustva biti sve bolji. Prvenac bih posvetio porodici i svima koji su bili uz mene do sad - rekao je Leković nakon utakmice.

Istakao je da je nešto stariji saigrač, Strahinja Eraković, bio najveći oslonac.

- Od momenta kad sam prešao u prvi tim, pa do danas, Čupa je uvek bio tu za mene i mnogo mi znači njegova podrška - istako je Leković, a zatim se osvrnuo i na meč sa Novim Pazarom.

- Bila je sjajna atmosfera, mnogo ljudi na tribinama. Malo je kiša pokušala to da pokvari, ali nije uspela. Verujem da će u sezoni koja sledi biti još više ljudi. Meni kao mladom igraču znači da igram pred što više ljudi, i generalno čitav događaj od danas, stvarno je bilo fantastično. Sledi odmor, zatim obaveze u omladinskoj reprezentaciji Srbije. Odmaraću dve nedelje, a onda me čeka okupljanje mlade reprezentacije, pa zatim povratak u Zvezdu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.