Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN TIM ZA SPAS EVROPE: Mbođ čuva Rajka, Luka Jović napada Kairat!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović najverovatnije će napraviti tri izmene u odnosu na prvi meč u Beogradu sa Kairatom.

Izgleda da je konačno došlo vreme da Senegalac Mamadu Mbođ pokaže šta zna i ume, i to na velikoj sceni. Senegalac će biti na velikom ispitu u zadnjoj liniji uz Zorana Rendulića, pošto će zameniti ‘pocrvenelog’ Savu Pavićevića i umornog Vukašina Jovanovića.
Uz desnu aut liniju zaigraće Marko Petković umesto Cvetkovića, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će juriš ka protivničkom golu predvoditi Luka Jović. To znači da će Zvezda igrati veoma ofanzivno u Almatiju, sa dva napadača, Parkerom i Jovićem, i dva veoma ofanzivna vezna igrača, Veredom i Kataijem.
Zvezdina startna postava za spas evropske sezone izgledaće najverovatnije ovako: Rajković – Anđelković, Rendulić, Mbođ, Petković – Kovačević, Savićević – Parker, Katai, Vered – Jović.
Mbođ će, ponavljamo, biti na velikom ispitu zrelosti. Pa da vidimo, Zvezda mora na sve ili ništa…
The post ZVEZDIN TIM ZA SPAS EVROPE: Mbođ čuva Rajka, Luka Jović napada Kairat! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LE: Grof promešao karte! (SASTAVI I LINK ZA DIREKTAN PRENOS)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2015, 15:23

Fudbaleri Crvene zvezde od 16 sati gostuju ekipi Kairata u revanšu prvog kola kvalifikacija za LE, a trener Miodrag Božović napravio je nekoliko izmena u početnom sastavu. . . Umesto suspendovanog Pavićevića, mesto štopera zazeće Mbođ, dok će u napadu umesto Petra Orlandića igrati Luka Jović....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.